Dosegljivi smo na +386 41 703 806
image image image image image image image image image image image image image image

Hiša Jesenice

€195,000
  • Listing type: Naprodaj
  • Velikost 255 m²
  • Balkon da
  • Nepremičnina: Dvostanovanjska hiša
  • Energetska Izkaznica v izdelavi
  • Ogrevanje CK
  • Leto izgradnje 2011

Opis

HIŠA POD MIRCO – JESENICE – – – PRIMERNA ZA DVE DRUŽINI

DOBRA PONUDBA  – PRIPOROČAMO OGLED !!!

Dvostanovanjska hiša,

zgrajena leta 2011, v izmeri 255,00 m2, na zemljišču v izmeri 438,00 m2. Hiša je takorekoč novogradnja, v zelo dobrem stanju, kvalitetno grajena. Nepremičnina je grajena v terenu z naklonom.

Ob hiši zazidljiva parcela  v izmeri 391,00 m.

Hiša se nahaja na  izpostavljeni sončni legi, ob gozdu in sprehajalni razgledni poti nad Jesenicami. Pred hišo je parkirišče za 3 avtomobile, velika sončna terasa v izmeri 60,00 m2. Nasproti hiše je zazidljiva parcela v naklonu v izmeri 391,00 m2. Parcela je primerna za izgradnjo dodatnih parkirišč, samostojnega  bivalnega objekta ali izdelave piknik prostora,… Hiša ima vse potrebne komunalne priključke. Ogrevanje CK – kurilno olje.

Lega je mirna, sončna ves dan, na robu gozda ob sprehajalni poti. Oba stanovanja v hiši sta v celoti opremljena. Stanovanji sta svetli in sončni ves dan. Hiša nima bližnjih sosedov in se nahaja resnično na mirni legi, obsijani s celodnevnim soncem in pogledom na gozd in na mesto pod njo.

Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.

OPIS  HIŠE:

STANOVANJE V PRITLIČJU OBSEGA:  predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, shrambo, kopalnico z sanitarijami, sončno teraso v izmeri 60,00 m2.

STANOVANJE V NADSTROPJU OBSEGA:  predsobo, sobo, kuhinjo z jedilnico, veliko svetlo dnevno sobo z balkonom na dve strani J in JZ. V MANSARDI:  tri sobe (spalnice) – dve imata balkon na J in JZ, kopalnica s sanitarijami.

DODATNO:

V račun vzamemo 3 sobno stanovanje na Jesenicah (Tavčarjeva, Bokalova, Hrušica, …)

OGLEDI SO DOVOLJENI IZKLJUČNO V SPREMSTVU POSREDNIKA PO PREDHODNEM DOGOVORU !

Map & Directions

Kontakt