Dosegljivi smo na +386 41 703 806
image image image image image image image image image image image image image image image image

Hiša selo pri Žirovnici

€288,000
  • Listing type: Naprodaj
  • Nepremičnina: večstanovanjska
  • Leto obnove 2010
  • Leto izgradnje 1981

Opis

TRI STANOVANJSKA HIŠA

SELO pri ŽIROVNICI

Prodamo samostojno nepodkleteno tri stanovanjsko hišo P+1+M v izmeri 305,20 m2, stoječa na zemljišču v izmeri 555 m2. Sončna lega ves dan. Nepremičnina je v odličnem stanju, stalno vzdrževana in obnovljena.

V RAČUN VZAMEMO novejše večje eno do dvo sobno stanovanje z dvigalom ali v pritličju z atrijem na lokaciji od Žirovnice do Kranja.

Nepremičnina se nahaja v mirnem vaškem jedru v vasi Selo pri Žirovnici, lastna garaža in parkirišče za 4 osebne avtomobile.

OPIS NEPREMIČNINE

PRITLIČJE: (5 sobno) predstavlja predsobo, kuhinjo z jedilnico in shrambo, dnevno sobo z zelo lepim odprtim keramičnim kaminom, spalnico, sobo, dodatno večjo shrambo (možen kabinet), prehod v obnovljeno kopalnico s kombinirano masažno kadjo in tušem, kjer so tudi sanitarije, veliko shrambo – kotlovnico, kjer je veliko prostora tudi za spravilo drugih potrebščin. V pritličju vsa okna zamenjana (alu-les-termopan). Samostojen vhod, lahko oddajate v najem ali tržite v turistične prenočitvene namene.

NADSTROPJE: (5 sobno + 2 x kopalnica) predstavlja predsobo, obnovljeno kopalnico s tuš kabino, sobo, dnevno sobo, terasa – balkon, samostojno jedilnico, večjo kuhinjo, dve ločene sobe, dodatna kopalnica z kopalno kadjo. Stanovanje v tem nadstropju je bivalno, vendar bi bila v nekaterih prostorih potrebna osvežitev. Stanovanje ima lasten vhod, tako da ga lahko oddajate v najem ali tržite v turistične prenočitvene namene.

MANSARDA: (4 sobno + 2 x kopalnica) predstavlja prostoren predprostor, veliko spalnico z prostorno svetlo obnovljeno kopalnico z masažno kadjo, sobo, prostorna svetla dnevna soba, povezana z razgibano svetlo jedilnico in kuhinjo, sobo, dodatno kopalnico s tuš kabino, balkon z lepim razgledom proti jugovzhodu. Mansarda ima talno ogrevanje in CK – radiatorji. Mansarda ima samostojen lasten vhod, tako da stanovanje lahko oddajate v najem ali tržite v turistične prenočitvene namene.

OGREVANJE: CK na kurilno olje, cisterna 3.000 L. Trenutno so vsi priključki skupni, vendar jih je možno enostavno ločiti za vsako enoto posebno.

Masivni pokriti leseni nadstrešek za dva avtomobila in dodatna dva parkirišča pred hišo. Ob nadstrešku je še večja vrtna lopa za spravilo koles, ipd, … Pod nadstreškom je garaža za en avtomobil.

Za hišo je urejena zelenica z okrasnim grmovjem in prostorom za piknik.

Obnova fasade in oken v pritličju leta 2010.

Nepremičnina se nahaja v neposredni bližina Bleda, letališča Lesce, Golf igrišča Bled, …

Avtocestna povezava Lesce je oddaljena cca  3 min.

Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 4% provizije + DDV. Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV.

VRAČUN VZAMEMO novejše večje eno do dvo sobno stanovanje z dvigalom ali v pritličju z atrijem na lokaciji od Žirovnice do Kranja.

 

Kontakt