Dosegljivi smo na +386 41 703 806
image image image image image image image image image image

Hiša Spodnje Gorje pri Bledu

€320,000
  • Listing type: Naprodaj
  • Št. sob 5
  • Št. kopalnic 2
  • Velikost 250 m²
  • Balkon da
  • Nepremičnina: Dvostanovanjska hiša
  • Energetska Izkaznica v izdelavi
  • Ogrevanje CK olje, kamin

Opis

SAMOSTOJNA HIŠA – OBNOVLJENA in OPREMLJENA V KRAJINSKEM STILU

Primerna za turistično prenočitveno trženje. Hiša je bila obnovljena za  družinske potrebe, zato so bila vsa obnovitvena dela izvedena temeljito in predvsem v značilni krajinski arhitekturi, ki daje hiši prijetno toplino z vgrajenimi posebnostmi. Notranjost je razgibana, pohištvo stilsko. Poseben pečat daje kmečka svetla izba s keramičnim kaminom,  in svojstven družabni prostor, kateri je izdelan v kamnito leseni kombinaciji, ki se nahaja v podpritličju. O posebnosti hiše pričajo priložene fotografije, ob samem ogledu pa se boste prepričali o prijetnosti in toplini hiše. Skupna uporabna površina cca 250,00 m2. Razgledi na Karavanke.

OPIS PODPRITLIČJA:

Hiša je delno – polovično podkletena. V podpritličnem delu se nahaja velika garaža, spodnji vhod v hišo, shramba za ozimnico v kateri je tudi cisterna za kurilno olje, sanitarije, manjši kuhinjski prostor, družabni prostor.

OPIS PRITLIČJA: (4 sobno stanovanje)

Kamnito stopnišče katero vodi na vrt in pritlični vhod v hišo, vetrolov, predsoba, izba katera tvori enoten prostor in predstavlja kuhinjo, masivni leseni jedilni kot z veliko jedilno masivno leseno mizo, velika zaprta keramična peč, manjšo kopalnico s sanitarijami, prehod v podpritlični del, dve spalnici, teraso v izmeri cca 70 m2. Pred hišo je urejen prostoren vrt – zelenica, katera je obdana z urejeno živo mejo, katera vam nudi zasebnost in mir.

OPIS MANSARDE: (3 sobno stanovanje)

v mansardni je možno enostavno izdelati samostojen ločen vhod z balkonom na JZ. Predstavlja predsobo, manjšo kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno sobo, kopalnica s sanitarijami, 2 x spalnica iz katerih je izhod na balkon SV.

OPIS PODSTREŠJA:

podstrešje je izdelano, izolirano, izdelana lesena lakirana tla (ladijski pod) , primerno za izdelavo spalnih prostorov k mansardnemu stanovanju.

OGREVANJE: CK – kurilno olje, plinovod v hiši, kaminska zaprta peč.

Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 4 % provizije + DDV. Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV.

Hiša je vsekakor zelo primerna tudi za turistične prenočitvene storitve. Hiša se nahaja v neposredni bližini Bleda ter ostalih okoliških turističnih krajev in znamenitosti.

Dodatne lastnost

Map & Directions

Kontakt