Dosegljivi smo na +386 41 703 806
image image image image image image image image image image image image image image image

Jesenice, večstanovanjska hiša

€210,000
  • Listing type: Naprodaj
  • Balkon da
  • Nepremičnina: večstanovanjska
  • Energetska Izkaznica v izdelavi
  • Ogrevanje CK
  • Leto izgradnje 1986

Opis

Prodamo samostojno podkleteno hišo s tremi ločenimi stanovanji, enim večjim gospodarskim poslopjem,  manjšim gospodarskim poslopjem, zazidljivo parcelo, parkirišči in garažo, na zelo mirni in sonči legi. 

OPIS:

Predmet prodaje v naravi predstavlja zemljišče v izmeri 484,00 m2,  na katerem stoji podkletena samostojna hiša v izmeri 260,30 m2, v kateri se nahajajo tri ločena stanovanja v izmerah 55,40 m2, 76,40 m2, 71,80 m2 in skupni prostori v izmeri 56,70 m2. Stanovanja imajo ločene električne priključke, ogrevanje in vodo. Vsa stanovanja imajo balkon oziroma teraso. Hiša je priklopljena na kanalizacijo.

Vsa stanovanja so obnovljena, dvosobna, kuhinja z jedilnico, predsoba, shramba, balkon, kopalnica, sanitarije, parkirišče za vsako stanovanje . Hiša je v dobri gradbeni kondiciji.

V kletnem delu je izdelana večja savna s prostorom za počitek in kletni prostori – shrambe.

Ob hiši je večje dvonadstropno  gospodarsko poslopje tlorisne  površine cca 80 m2, kjer je prav tako možno izdelati stanovanjske enote. Na isti parceli se nahaja še manjše gospodarsko poslopje (kamnita hišica) primerno za spravilo raznega orodja ipd.

Pod hišo se razprostira še zazdiljivo zemljišče v izmeri 778,00 m2, kjer je  možno zgraditi več stanovanjsko hišo.

Hiša in parcela imata dovoz iz dveh strani, tako da je možno ločiti dovoze brez bremena za eno od nepremičnin v primeru gradnje.

Vsekakor pa je parcela primerna tudi za večji vrt za pridelavo zelenjave, sadja ipd

Cena je korektna in ugodna 210.000 Eur ( zajema tri stanovanjsko hišo z obnovljenimi stanovanji, dva gospodarska poslopja z možnostjo izdelave dodatnih stanovanjskih kapacitet, zadostno število parkirišč in večjo zazidljivo parcelo za gradno samostojne več stanovanjske hiše. Na eni najbolj mirnih, sončnih leg na Jesenicah.

Vsa tri stanovanja so primerna za takojšnje oddajanje v najem.

DODATNE ZANIMIVE MOŽNOSTI ZA KUPCE:

V račun vzamemo 1 x dvosobno stanovanje in 1 x garsonjero na Jesenicah ali bližnji okolici.

Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije + DDV. Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV.

Kontakt