Dosegljivi smo na +386 41 703 806
image image image image image image image

Lendavske gorice, Meljski hrib

€225,000
 • Listing type: Naprodaj
 • Št. sob 3
 • Št. kopalnic 1
 • Velikost 148,25 m²
 • Balkon terasa 20,50
 • Nepremičnina: Samostojna hiša
 • Energetska Izkaznica v izdelavi
 • Ogrevanje CK
 • Leto izgradnje 1975

Opis

LENDAVA

 

LENDAVSKE  VINSKE GORICE

 

 

Sredi prostranih vinogradov z prečudovitimi razgledi na Lendavsko nižino, njeno okolico in neizmerno lepe vinograde v katerih se nahaja predmetna nepremičnina, prodamo manjše posestvo, katero obsega urejen vinograd, samostojno hišo, ter tipično krajinsko manjšo hiško.

Tisti, ki poznate Lendavske vinske gorice, boste iz predloženih fotografij videli, da je lega posestva fantastična, saj se tako rekoč nahaja na eni najlepših razglednih točk. Tisti, ki jih ne poznate in niste še nikdar obiskali teh krajev, boste dojeli, da ste nehote zamudili obisk teh čudovitih vinogradov in krajev.

Sama okolica je turistično razvita in vam ponuja ogromno možnosti za obisk znanih termalnih vrelcev, sprehodov po čudoviti naravi, kolesarjenja po urejenih kolesarskih poteh in druge oblike rekreacije.

 

Posamezna predstavitev in splošni opis predmetnih nepremičnin;

 

 1. Posestvo obsega vzdrževan in roden vinograd, ki tvori del celotnih Lendavskih vinskih goric (možno je dokupiti večji obseg sosednjih vinogradov). Okolica je urejena. Tlakovano parkirišče za več avtomobilov. Do posestva se pripeljete po urejenem asfaltnem dovozu. S posestva se razprostirajo resnično čudoviti razgledi na prav vso okolico in novi turistični razgledni stolp Vinarium, ki se nahaja od posestva cca 10 min peš in od koder se ga tudi vidi.
 2. Enodružinska samostojna hiša je v celoti zelo kvalitetno obnovljena. Obsega podkleteni del v katerem se nahaja vinska klet, savna in utiliti.

Pritlični del sestoji iz vhoda s predsobo, prostorno kuhinjo z jedilnico, veliko dnevno sobo iz katere je čudovit razgled na vinograde in razgledni stolp Vinarium. Veliko teraso od koder se vam prav tako ponuja pogled a vso okolico. Na omenjeni terasi so izvedeni priključki za postavitev Jacuzzia.

V nadstropju so tri sobe (otroška soba, spalnica, soba za goste) s kopalnico in wc-jem.

Stavbno pohištvo je masivno in ročno izdelano. Ogrevanje centralo. V dnevni sobi je kamin…????

 1. Krajinska vaška hiška, je nekaj, kar tej celoti in posestvu doda še večjo toplino in

domačnost. Je ena redkih, ohranjenih in v celoti obnovljenih v enakem arhitekturnem

pomenu, kot stoletja nazaj. Očara vas njena zunanjost, še bolj pa notranjost.

Pritlični del tvori izbo z masivno staro veliko leseno mizo in starinskimi predmeti iz

tistih časov. Pohištvo je staro več kot sto let. Kaminska rustikalna keramična peč in

dimnik sta novo izdelana, vendar se odlično vklopi v preostali starinski interier. V

pritličnem delu še wc. Mansarda je izdelana v spalne prostore, kjer lahko spijo štiri

osebe.

 

Na posestvu je še nekaj sadnega drevja in prostor za zelenjavni vrt. Posestvo vam ponuja ob nakupu takojšnji užitek brez potrebnih vlaganj. Obnova je zelo kvalitetna. Lastnik je nepremičnino uporabljal izključno za lastne potrebe.

 

Do Lendave iz celotne Slovenije vodijo odlične avtocestne povezave. Tako ste iz gorenjskega konca tu v 2,5 ure, iz Ljubljane 2 ure, ipd.

Enako pa imate odlične cestne povezave proti Madžarski in Hrvaški.

 

Poudarili bi, da posestvo z objekti nudi poslovno turistično priložnost. S pridobitvijo novega razglednega stolpa Vinarium, ki se nahaja v neposredni bližini so Lendavske vinske gorice pridobile odlično dodano vrednost in odprle novo obdobje turističnega razvoja.

 

Posestvo prodamo ali ponujamo možnost zamenjave za hrvaško Istro. Posestvo nima nobenih pogojev za nujno in hitro prodajo. Zato se za oglede dogovorimo izključno s potencialnimi resnimi interesenti, ki so jim znane možnosti teh krajev in ki znajo videti vloženo v izvršeno obnovo posestva. Druge kombinacije in razna špekuliranja so v celoti izključena.

 

Za dodatne informacije pokličite;

EXEDRA NEPREMIČNINE

041 703 806

 

 

 

Dodatne lastnost

Kontakt