Dosegljivi smo na +386 41 703 806
image image image image image image image image image image image image image image image

Vikend Jesenice, Prihodi

€95,000
  • Listing type: Naprodaj
  • Št. sob 3
  • Št. kopalnic 1
  • Velikost 53,2 m²
  • Balkon da
  • Nepremičnina: vikend
  • Energetska Izkaznica v izdelavi
  • Ogrevanje kamin
  • Leto izgradnje 1976

Opis

PLANINA POD GOLICO – PRIHODI

Naprodaj izredno lepa LESENA HIŠA – BRUNARICA na lepi mirni sončni legi, z lepimi razgledi na travnike in gozdove, zgrajena leta 1976, redno vzdrževana. Stoji na ravnem urejenem travnatem zemljišč v izmeri 453,00 m2. Nudi vam popolni stik z neokrnjeno naravo, mir in zasebnost. V razdalji slabih 1000 m se nahajata še dva počitniška objekta, vendar sta oddaljena v tolikšni meri, da sta popolnoma nemoteča. To so edini sosedje v okolici. Hiša in parcela sta v vseh letnih časih izredno lepi, tako v času narcis, kot zimi zasnežena okolica. Na zemljišču je še en novejši lesen objekt, primeren za razne namene in potrebe (tudi bivalne, …).

OPIS HIŠKE:

Obsega 53,20 m2, kar predstavlja pritličje, mansardo in manjši podkleteni del, zunanjo teraso. Pritličje predstavlja večji bivalni prostor, kuhinjo, jedilnico in kopalnico s sanitarijami. Stopnišče iz predsobe povezuje mansardo, kjer sta dva ločena spalna prostora, oba z izhodom na balkon, s pogledi na gozdove in proti Mežaklji.

Ogrevanje na elektriko in trda goriva, v pritličju je litoželezna peč. Lastno testirano vodovodno zajetje deluje v vseh letnih časih in vpisano v ZK na vseh parcelnih številkah, dvoprekatna greznica, do stavbe je napeljana elektrika.

Hiša ima vso potrebno gradbeno dokumentacijo, veljavno GD. Vpisana v zemljiško knjigo, brez bremen. Lastništvo urejeno. Meje urejene.

Objekt je primeren in se lahko zelo uspešno uporablja  tudi za oddajanje v turistične namene. Objekt je vzdrževan, urejen in kot tak se lahko takoj uporablja. Primerno tudi za stalno bivanje. Dovoz do objekta je možen s terenskim vozilom, po gozdni poti, preko pašnika, vpisane služnosti dovoza v zemljiško knjigo.

Odlična urejena izhodišča za pohodništvo in planinarjenje po Karavankah, gorsko kolesarjene, Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije + DDV. Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV.

ODLIČNA in KVALITETNA PONUDBA !

Cena 95.000,00 Eur

Dodatne lastnost

Map & Directions

Kontakt